Fælles faciliteter

Vi deles om alle fællesfaciliteterne, såsom mødelokaler, køkkener og tagterrasse.
FIND LEJEMÅL

Tagterasse

Fra 5. sal er der adgang til den fantastiske vestvendte tagterrasse. Her er anlagt et grønttag, som bidrager til biodiversiteten og hyggen med små zoner med bordebænke-sæt. Det er netop udsigten fra tagterrassen, som har lagt navn til kontorfællesskabet, da man ser ud over alle tagene i Valby.

Medierum

Valby Tag har fået etableret et spritnyt medierum. Medierummet er udstyret med softboks, kamerastativ, mikrofoner, green screen samt forskellige baggrunde. Her kan man nemt og enkelt producere og optage lyd og billede – man skal blot medbringe optageudstyr som fx kamera, telefon eller pc, og så er det bare ”plug and play”.

Mødelokaler

På Valby Tag har du adgang til 6 mødelokaler i forskellig størrelse lige fra den hyggelig lille stue med sofa og bløde lænestole til det store konferencelokale med plads til 50 personer. I 4 af mødelokalerne findes tv-skærme.

Køkkener

Der er 3 fælleskøkkener på Valby Tag. Køkkenerne er udstyret med al service, køleskabe, mikroovne, kaffemaskiner og opvaskemaskiner. I køkkenerne er der hyggelige spisepladser.

I gården

Er der gratis parkering og her er mulighed for at benytte vareelevatorer til 5. sal i bygningen.

På taget

Valby Tag er selvforsynende med strøm fra det store solcelleanlæg som ses på taget af bygningen. Her er intet mindre end 480 solcellepaneler, som også driver alle elevatorerne i hele ejendommen og lyset i alle opgangene.

Book en fremvisning

Hvis du gerne vil se vores attraktive kontorfællesskab er du velkommen til at booke en fremvisning
BOOK FREMVISNING

Tag en virtual tour hos Officehub

Gå rundt i vores kontorfælleskab direkte på din computerskærm
TAG EN VIRTUAL TOUR
© 2019 V. M. Brockhuus Ejendomme